Optima Kiinteistöpalvelut avaa toimipisteen Espooseen

Optima avaa 7.11.2019 uuden toimipisteen Espoon Olariin. Toimiston avaaminen Espooseen mahdollistaa kasvumme Espoossa erityisesti laadukkaiden kiinteistöhuollon, talotekniikan sekä turvatekniikan palveluiden tarjoajana.

Optima Kiinteistöpalvelut Oy:n tiimi on tyytyväinen uuteen toimipisteeseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. ”Asiakkaamme ovat toivoneet, että olisimme myös Espoossa paikallisesti tavoitettavissa. Meillä on ollut jo vuosien ajan kiinteistöhuoltokohteita Espoossa. Olemme uuden toimipisteen myötä entistä paremmin paikallisesti tavoitettavissa ja lähellä asiakkaitamme,” liiketoimintajohtaja Jari Hyrkäs kertoo.

Toimialueena Espoo on Optima Kiinteistöpalveluille tärkeä. Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla nykyisiin asiakkaisiin nähden ja alueella halutaan toimia laadukkaasti myös jatkossa. ”Haluamme toimiston avaamisella varmistaa, että voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaille parasta palvelua. Uuden toimipisteen myötä reagointiaikaamme sekä palvelun nopeutta on mahdollista parantaa edelleen. Kartoitamme aktiivisesti Espoon aluetta tällä hetkellä ja palvelemme mielellämme myös uusia kiinteistöhuoltokohteita,” toteaa myyntipäällikkö Tiina Tarkkala.

ESPOON TOIMIPISTE

Osoite

Ellipsikuja 9
02210 Espoo

Aukioloajat
ti 10-14
to 10-14
muina aikoina sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uuden toimipisteen avajaisia vietetään torstaina 7.11. klo 9-15. Tule pullakahville sekä kuulemaan lisää palveluistamme. Tervetuloa!