Hyödynnä yhteiskäyttötiloja sujuvammin

Digitalisaatio tuo helpotusta arkeemme monella tavalla. Taloyhtiöiden, koulujen, kirjastojen ja myös yritysten tiloissa on paljon tarpeita niin sanotuille yhteiskäyttötiloille. Yhteiskäyttötiloja on kaikkialla, vaikka emme ole ennen tällä termillä esimerkiksi pesutupaa tai saunaa kutsuneetkaan. Neuvotteluhuoneessa hikoillaan vuoron perään aivan kuten saunassakin.

Meille kaikille tärkeät kynä ja ruutupaperi ovat vielä monessa paikassa käytössä varausten tekemisessä. Kun kirjoitat varauksen vihkoon pesutuvassa, ei sen peruminen onnistu etänä, kun palaveri venyy tai vierailu lasten ja lastenlasten luona pitkittyy. Tässä on yksi pilvipalveluna toimivan varauskalenterin eduista.

Olemme Optimalla keskittyneet tuottamaan palveluita, joita asiakkaamme kysyvät meiltä. Varauskalenteri yhdistettynä kulunhallintaan on toteutettu asiakaskyselyiden pohjalta. Tällöin varattava tila on tilan tarvitsijan käytössä määräajan yksilöllisellä koodilla. Maksullisten tilojen laskutus saadaan myös hoidettua aiemaa sujuvammin, kun käyttäjät on tiedossa ilman ruutupapereiden tulkintaa.

Optima voi toimittaa asiakkailleen kulunhallinnan kokonaisuudessaan kustannustehokkaasti ja yhdistää kulunhallintaan sähköisen lukituksen. Kulunhallinta on osa House Optima® -järjestelmäämme, jossa on paljon myös muita hyviä ratkaisuja kiinteistöille ja niiden sidosryhmille.

Varauskalenteri yhdistettynä kulunhallintaamme toimii helposti myös majoitusalan toimijan liiketoiminnan mahdollistajana. Mökkien tai yksittäisten huoneiden vuokraus mahdollistuu, kun ratkaisuumme yhdistetään maksuominaisuudet.

Miehittämättömät palvelut yleistyvät. Optima tarjoaa ratkaisuja yhteiskäyttötilojen lisäksi myös miehittämättömään lainaukseen ja säilytykseen Optima Locker™ -itsepalveluautomaateilla. Yhteistä varauskalenteriin kytketyllä kulunhallinnalla ja Optiman itsepalveluautomaateilla on se, että asiakas voi toteuttaa asioinnin oman aikataulun mukaan eikä hän sido palveluntarjoajan henkilökuntaa rutiinitoimintoihin.

Kysy lisää palveluistamme, autamme mielellämme asiakkaitamme palveluiden kehittämisessä!

Mika Hartikka

Aluemyyntipäällikkö
Optima Solutions Oy