Fisafen Kameravalvonta laajentaa monenlaisten kiinteistökohteiden valvontamahdollisuuksia ja lisää kiinteistön turvallisuutta. Yrityksille ja organisaatioille suunnattu valvontakamera soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se mahdollistaa kiinteistön tapahtumien seuraamisen reaaliaikaisesti tai tallenteelta.

KAMERAVALVONTA SUOJAA OMAISUUTTA

Fisafe kameravalvonta voidaan asentaa kaiken kokoisiin kohteisiin turvallisuuden takaamiseksi, kiinteistön ulko- ja sisätiloissa tapahtuvan liikkeen valvomiseksi, sekä taloyhtiöiden, yrityksien ja teollisuuskiinteistöjen valvonnan parantamiseksi. Kameran kuvaa voidaan seurata reaaliajassa ja videotallenne mahdollistaa tapahtumien selvittämisen myös jälkeenpäin. Kuvaa voidaan seurata paikan päällä tai internet-yhteyden välityksellä myös etänä.

Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme räätälöivät sinulle tarpeisiisi sopivan kameravalvontaratkaisun.

Kameravalvonta lisää kiinteistön turvallisuutta, suojaa omaisuutta ja ehkäisee ilkivaltaa. Kiinteistöön asennetut valvontakamerat voivat myös mahdollistaa alennuksia vakuutuksista. Fisafe toteuttaa yksilölliset valvontaratkaisut asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kameroiden määrää on helppo lisätä ja valvonta-aluetta on siten vaivatonta laajentaa. Asennuksissa voidaan hyödyntää olemassa olevaa Ethernet-kaapelointia.

Optima Turvatekniikan asentaja asentaa kameravalvonta-laitteistoa.

KATTAVA VALVONTA-ALUE IP-KAMEROILLA

Fisafe Kameravalvonta mahdollistaa kiinteistöihin asennettavien IP-kameroiden kautta tapahtuvan valvonnan. Fisafen ratkaisu toteutetaan yhden tai useamman IP-kameran välityksellä. Valvonta-alue on ympäristöstä ja valaistuksesta riippuen noin 30 metriä kamerasta. Valvontakamerat soveltuvat sekä sisä- että ulkoasennukseen, joten niiden avulla voidaan kokonaisvaltaisesti seurata kiinteistössä ja sen ulkotiloissa tapahtuvaa kulkua. Myös monipuolisempien ominaisuuksien PTZ-kameroita voidaan käyttää asennuksessa takaamaan riittävä valvonta-alue.

Kameravalvonnan yhteydessä tulee kiinnittää huomiota kohteen valaistukseen, sillä hyvä valaistus itsessään lisää kiinteistön turvallisuutta ja ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia. Erityisesti ulkotiloissa voi olla tarve lisävalaistukselle, jotta kameroissa erottuminen on tarvittavalla tasolla. Fisafe kartoittaa mielellään kiinteistön valaistustarpeen sekä toimittaa ja asentaa tarvittavan valaistuksen. Toteutamme valaistukseen liittyvät sähkö- ja asennustyöt kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti kaiken kokoisiin kohteisiin.

ASIAKKAITAMME

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO JA YLLÄPITO

Fisafe ratkaisu soveltuu erityisesti yrityksille, organisaatioille, taloyhtiöille ja ammattikäyttäjille kaikenlaisiin kohteisiin, joissa halutaan saada mahdollisuus selvittää kiinteistön alueella tapahtuvaa kulkua. Kameroiden asennuksen yhteydessä Fisafe antaa käyttöönottokoulutuksen järjestelmän käyttöön sekä tarjoaa ylläpitopalvelun sekä tukipalvelut asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastaten. Kameravalvonnan käyttöönotto ja ylläpito on siten helppoa asiakkaalle.