Fisafe ICT-palvelut – Kiinteistöjen asiakaslähtöiset ICT palvelut ja asiantuntijaratkaisut

Toteutamme turvatekniset ratkaisut vaativiin asiakastarpeisiin yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Fisafe tarjoaa nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin. Ratkaisuihimme kuuluvat kiinteistön kulunvalvontaratkaisut, kameravalvonta sekä WLAN-verkon asentaminen organisaatioille ja yrityksille.

RÄÄTÄLÖIDYT ASIAKASTOTEUTUKSET

Fisafe toteuttaa vaativienkin asiakastarpeiden mukaiset ratkaisut yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Huolehdimme asiakkaidemme turvapalveluista ammattitaitoisesti ja joustavasti. Tarjoamme nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan ja kameravalvontaan. Lisäksi toimitamme kattavat WLAN –verkot yrityksille ja yhteisöille kaikenkokoisiin kohteisiin. Kehitämme palveluamme asiakastarpeen pohjalta ja teemme paljon asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme auttavat sinua vaativimmissakin turva-asioissa.

LUOTETTAVAT TURVAPALVELUT

Fisafe ratkaisut ovat aina ammattilaisten toteuttamia. Noudatamme alan standardeja ja kehitämme koko ajan toimintaamme, jotta varmistamme parhaan palvelun asiakkaillemme. Fisafella on turvallisuusalan elinkeinolupa eli tarjoamamme ICT-palvelut täyttävät todistetusti alan vaatimukset. Kehitämme koko ajan palveluitamme oman tuotekehitysorganisaation kanssa ja voimme toteuttaa laajan osaamisen vuoksi hyvinkin vaativia ratkaisuja. Tuotekehityksemme kehittää sekä laite- että ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Fisafe ICT-palvelut toimii laajasti lukitusten ja kulunvalvonnan ratkaisujen parissa. Olemme toimittaneet älylukituksia mm. hotelleille, liikekiinteistöille, taloyhtiöille ja oppilaitoksille. Fisafe Kulunvalvonta -järjestelmä antaa asiakkaille paljon joustavuutta toteuttaa kulunvalvonnan ratkaisuja. Käytämme useiden eri toimittajien lukituksia yhdessä järjestelmämme kanssa. Suurin osa toteuttamistamme ratkaisuista tehdään Chiyun ja Salton ratkaisuilla.

ASIAKKAITAMME

FISAFE PALVELEE MONIPUOLISESTI.

Toteutamme yritys- ja yhteisöasiakkaille WLAN-ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat muun muassa hotellit, majoitusalan yritykset ja monet yhteisöt. Esimerkiksi hotelleissa, asiakastiloissa ja kahviloissa toimiva WLAN-verkko on tärkeä osa nykyaikaista palvelua. Asiakkaillemme toteutetaan WLAN-verkkoja usein myös kulunvalvonnan rakentamisen tai saneerauksen yhteydessä, jolloin asiakas voi saada kustannussäästöjä. Turvatekniikan tiimimme asentaa myös kameravalvonnan sekä sisä- että ulkokäyttöön, mikä mahdollistaa kiinteistön tapahtumien seuraamisen reaaliaikaisesti tai tallenteelta

Optima Turvatekniikka työssä