Fisafen kulunvalvonta tekee kulkemisesta ja kulunhallinnasta sujuvaa ja turvallista. Fisafen sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen kulkukoodin tai kulkutunnisteen avulla ja kulkuoikeuksia pystytään helposti hallinnoimaan järjestelmän kautta etänä milloin ja missä tahansa. Lukitusjärjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti.

ÄLYLUKKO SUJUVAAN KULKEMISEEN

Fisafen ovilukko on kulkukoodilla tai kulkutunnisteella toimiva älylukko, joka takaa sujuvan lukituksen ja kulkemisen. Se on turvallinen kulunhallintaratkaisu julkiselle – ja yksityiselle sektorille. Käyttäjiä voivat olla mm. sairaalat, oppilaitokset, teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoituskohteet sekä toimistotilat. Sähkölukko parantaa myös vuokrauskohteiden kulunvalvonnan mahdollisuuksia ja takaa sujuvan väliaikaisen kulkemisen kiinteistössä. Tilapäiselle vierailijalle, majoittujalle tai työn suorittajalle voidaan taata turvallinen ja joustava pääsy kohteisiin väliaikaisen ja etähallittavan Fisafe kulunvalvontajärjestelmän tarjoaman ovikoodin ja kulkuoikeuden avulla.

Fisafen kulunvalvontajärjestelmällä voi toteuttaa vaativia sähköisten kalustelukitusten palvelu- ja tuotekokonaisuuksia. Järjestelmä on integroitavissa asiakkaan ympäristöön tarpeen mukaisesti.

KÄYTTÄMIÄMME KULUNHALLINTARATKAISUJA:

ASIAKKAITAMME

KÄYTTÖKOHTEITA:
 • Majoitustilat ja leirintäalueet
 • Hotellit, oppilaitokset ja teollisuustilat
 • Sairaalat
 • Liikekiinteistöt ja toimistot
 • Saunatilat
 • Padel- ja palloiluhallit
 • Urheilukeskukset
 • Pesuhallit ja pesulat
 • Kerhohuoneet ja harrastetilat
 • Koirapuistot ja eläinharrastushallit
 • Itsepalvelutilat ja TI-hallit

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN JÄRJESTELMÄ

Sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulunhallinnan helppokäyttöisessä Fisafe -järjestelmässä.

Fisafen kulunvalvonta on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka mahdollistaa etähallinnan missä tahansa web-selaimen kautta. Järjestelmässä voidaan valvoa kiinteistössä tapahtuvaa kulkua sekä hallinnoida käyttäjien kulkuoikeuksia tehokkaasti. Kulkuoikeuksien lisääminen, muuttaminen ja käytöstä poistaminen voidaan tehdä kätevästi milloin ja missä tahansa. Uusia kulkuoikeuksia pystytään ottamaan käyttöön helposti ja kulkutunnisteen kadotessa myös kulkuoikeudet voidaan poistaa nopeasti käytöstä. Fisafe -järjestelmää voidaan käyttää myös erilaisten varausjärjestelmien ja -kalenterien kautta.


Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme räätälöivät sinulle tarpeisiisi sopivan lukitusratkaisun.

SÄHKÖLUKKO ON VAIVATON RATKAISU

Fisafen älylukko toteutetaan varmatoimisilla laitteilla ja lukitusjärjestelmä on reaaliaikaisesti yhteydessä palvelimen kanssa. Järjestelmän lokitiedoista voi tarkistaa ovien avaustiedot. Sähkölukon ansiosta esimerkiksi asuin- ja teollisuuskiinteistöjen sekä vuokrauskohteiden kulunvalvonta on vaivattomampaa. Myös lukitusratkaisun vikasietoisuus on hyvä: Fisafe älylukon oviohjaimet on varustettu varavirralla sähkökatkoksen varalle ja järjestelmä toimii, vaikka verkkoyhteys olisi keskeytynyt.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Fisafen älylukon asennus räätälöidään aina kohteen mukaan. Lukitusjärjestelmää voidaan laajentaa joustavasti ja järjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti. Kohteessa olevaa aikaisempaa kaapelointia voidaan käyttää höydyksi tai kaapelointi voidaan asentaa kohteeseen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja pyydä tarjous!