Kulunvalvonnan saneeraus on kustannustehokas tapa uusia järjestelmä

Teknologia kehittyy vauhdilla ja tämä kehitys tuo osaltaan lisääntyviä vaatimuksia myös kulunvalvonnan ratkaisuille. Kulunvalvonnan ratkaisuja on käytössä monelta vuosikymmeneltä. Monet uudet ratkaisut ovat langattomia. Langattomuudella voidaan viitata joko järjestelmän toimintaan tai patterilla toimiviin ratkaisuihin. Vanha kulunvalvontajärjestelmä ei aina täytä käytettävyydeltään nykyisiä asiakastoiveita.

Saneerauksessa on usein isona etuna se, että kiinteistössä on kulunhallinnan kaapelointi tehty ja sitä voidaan hyödyntää myös uudelle järjestelmälle. Joskus kaapeloinnin kunto tai toteutustapa on kuitenkin sellainen, että kaapelointi on myös uusittava joko osittain tai kokonaan. Saneerauksessa on aina tehtävä riittävän kattava ja ammattitaitoinen kartoitus ennen saneerauksen laajuudesta päättämistä. Kartoitukseen investointi on kannattavaa, jotta voidaan taata oikeanlainen saneeraus.

Saneerausta suunniteltaessa on tärkeä käydä tarkasti ja ammattitaidolla läpi, miten kulunvalvonnan järjestelmän toivotaan saneerauksen jälkeen toimivan. Optima Turvatekniikka haluaa olla asiakkaan tilaamissa kartoituksissa luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkaalle laadukkaan ja ammattitaitoisen kartoituksen pohjalta parhaan ymmärryksen eri toteutusvaihtoehdoista.  Optima Turvatekniikalle on tärkeää tarjota kustannustehokas ratkaisu, vaikka kulunvalvontajärjestelmään investointi on aina iso panostus.

Kulunvalvontasaneerauksessa vaihdetaan tyypillisesti kortinlukijat ja ovipäätteet. Vanhentunut ja rikkinäinen laitekanta vaihdetaan uuteen malliin. Samalla kulunhallintajärjestelmä päivitetään nykyaikaisemmaksi. Usein kiinteistöön asennetaan samassa yhteydessä muuta turvatekniikkaa, kuten uusia valvontakameroita. Nykyaikaisten IP-kameroiden käyttöönotto on helppoa, sillä kamerat vaativat toimiakseen ethernet.-verkon eli data / CAT-kaapeloinnin, mitkä löytyvät useista kiinteistöistä. IP-kameroiden suurimpana etuna on se, että mikäli kamerat ovat yhdistetty internetiin, niitä voidaan seurata etänä internet-selaimen kautta missä tahansa.

Optima Turvatekniikka tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua nopeasti. Meillä asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin suhtaudutaan aina tosissaan. Asiakastarpeen syvällinen ymmärtäminen on aina välttämätöntä, kun halutaan tarjota parasta mahdollista palvelua. Optimalla on liiketoimintojen tukena monipuolinen ja erittäin osaava tuotekehitystiimi, joka on ratkaissut hyvin vaativiakin asiakkaiden esittämiä toiveita. Hyödynnämme kartoituksessa ja asiakaspalvelussa koko Optiman vahvaa osaamista parhaan palvelun toteuttamiseksi.

Kesälomat alkaa olla takana ja monen arkeen kuuluu nyt Turvatekniikan hankintojen pohdinnat. Optiman tiimi on mielellään mukana asiakkaan pohdiskeluissa. Tarvitsemasi kartoitus lähtee helposti käyntiin jättämällä yhteydenottopyynnön sivuillamme tai soittamalla Turvatekniikan palvelunumeroon. Tehdään yhdessä onnistuneita projekteja!

Aurinkoista syksyä!

Jouni Göös

Liiketoimintajohtaja
Optima Turvatekniikka