eVarausjärjestelmä – Tehostettuun tilojen hallintaan

Optima eVarausjärjestelmän avulla hallitset tilojasi tehokkaasti ja turvallisesti. eVarausjärjestelmä, yhdessä lock -kulunhallinnan kanssa, mahdollistaa kiinteistöjen ja muiden hyötytilojen sekä kulkualueiden täyden käyttökapasiteetin hyödyntämisen. Tiloihin pääsy tapahtuu aikarajatun PIN-koodin avulla, joka tarjoaa luotettavan tavan hallita tilojen käyttöä.

Ammattimaista tilanhallintaa

Kulkuoikeuksien ja varausten hallinnointi tapahtuu helppokäyttöisessä eVarausjärjestelmässä, jossa varauksia ja käyttäjien PIN-koodeja voi päivittää vuorokauden ajasta tai paikasta riippumatta. Tilavarauksien hallintatyökalussa varattaville tiloille on määriteltävissä tarkat aukiolo- ja saatavuusajat. Varauksien toistuvuus ja kesto voidaan määritellä minuuttien tarkkuudella. Hallintatyökalussa varatun tilan kulkuoikeuksien lisääminen ja muuttaminen sekä PIN-koodin generointi tai poistaminen käyvät kätevästi. eVarausjärjestelmä mahdollistaa myös laskujen lähetyksen suoraan asiakkaan sähköpostiin.

Tilankäyttäjän ajantasainen varausnäkymä

Käyttäjän tilanvaraus tehdään verkkokaupassa, jossa maksu hoituu kätevästi verkkomaksuna. Maksettuaan varauksen, varaaja saa kulkuoikeudellisen PIN-koodin tilavarauksessa ilmoittamaansa sähköpostiin. PIN-koodi toimii varauksen voimassaoloaikana ja sen voi tarvittaessa tilata uudelleen. Selainpohjaisessa varausnäkymässä varaaja voi tarkastella menneitä ja tulevia varauksiaan. Varaukseen tehdyistä muutoksista lähetetään viesti varauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Väliaikainen kulkeminen

Väliaikainen kulkuoikeus takaa turvallisen ja sujuvan tilojen käytön. Tämä antaa niin käyttäjille kuin hallinnoijillekin varmuuden tilojen toimivuudesta lisäten molemminpuolista luottamusta.