Fisafe kulunvalvontajärjestelmä kiinteistön turvaksi. Järjestelmä vastaa kulunvalvonnan vaatimuksiin niin pienissä kuin suurissa kohteissa.

KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄ MONENLAISIIN KOHTEISIIN

Fisafe kulunvalvontajärjestelmä, joka vie kiinteistön turvallisuuden uudelle tasolle. Järjestelmä tukee laajasti eri tunnisteteknologioita ja tietoliikenneverkkoon kytketyt älykkäät ohjainlaitteet takaavat järjestelmän joustavuuden. Fisafen kulunvalvontajärjestelmä vastaa kulunvalvonnan vaatimuksiin niin pienissä kuin suurissa kohteissa.

Fisafen kulunvalvontajärjestelmän asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Kiinteistön olemassa olevaa tietoliikennekaapelointia sekä mahdollisia sähkölukkoja ja lukijoita voidaan hyödyntää eikä oviympäristöön tarvitse tehdä suuria muutoksia.

TUKEE USEITA TUNNISTETEKNOLOGIOITA

Fisafe kulunvalvontajärjestelmä tukee laajasti eri tunnisteteknologioita ja tietoliikenneverkkoon kytketyt älykkäät ohjainlaitteet takaavat järjestelmän joustavuuden. Kulku tapahtuu koodilla, kulkutunnisteella tai molemmilla. Järjestelmän ovikeskuksissa on pitkä offline-toiminta-aika, minkä vuoksi kulkemista voi jatkaa normaaliin tapaan mahdollisissa palvelin- tai verkkovikatilanteissa.


Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme räätälöivät sinulle tarpeisiisi sopivan kulunhallintaratkaisun.

Huoneeseen auki oleva oviaukko ja oven vieressä Optima Access Control-kulunvalvontajärjestelmä koodinäppäimistö.


LAAJAT KULUNVALVONTARATKAISUT

Kiinteistössä kulkua voidaan hallita Fisafe kulunvalvontajärjestelmässä monin eri tavoin. Järjestelmässä voidaan luoda kulkuoikeusryhmiä sekä tehdä ryhmämuutoksia helposti. Sekä oville että kulkuoikeuksille voidaan luoda aikaohjelmia. Monipuoliset kulunhallintaratkaisut mahdollistavat entistä turvallisemman kiinteistön.

Järjestelmän ominaisuudet:

  • käyttäjiä jopa 20 000
  • kulkuoikeusryhmiä 254
  • oviohjaimia 254
  • ovia jopa 1000
  • aikaohjelman aikavälejä vuorokaudesssa 16
  • aikaohjelmia 254

Kysy lisää Fisafe kulunvalvontajärjestelmästä asiantuntijoiltamme ja pyydä tarjous!