Salto Systems on espanjalainen kulunhallintajärjestelmien valmistaja. Fisplay Oy on Salton jälleenmyyjä Suomessa. Toteutamme kulunhallintajärjestelmien asennukset ja käyttöönotot ammattitaidolla.

SALTO Virtual Network (SVN) perustuu data-on card, patentoituun luku-/kirjoitusteknologiaan. SVN-virtuaaliverkossa kaikki käyttäjiin liittyvät kulkutiedot on tallennettu kulkutunnisteisiin. Kulkuoikeudet päivitetään joko kiinteästi kaapeloiduilla online IP-päivityspisteillä (esim. pääovi) tai langattomasti palvelimeen yhteydessä olevilla wireless online-lukijoilla. 

Kaikki mekaanisiin lukkorunkoihin kiinnitettävät offline- tai wireless online elektroniset lukijat, kuten pitkäkilpilukijat ja sylinterit, ovat kaapelittomia ja paristokäyttöisiä. Offline-lukijoille tietoa liikutetaan kulkutunnisteiden avulla.

Salto kulunhallintajärjestelmässä tiedonsiirto tunnisteiden ja offline-lukijoiden välillä on kaksisuuntaista. Esimerkiksi tiedot kadonneesta kulkutunnisteesta kirjoitetaan kaikille käytettäville kulkutunnisteille ja niiden avulla tieto siirretään offline-lukijoille. Kadotetun kulkutunnisteen kulkuoikeudet peruutetaan välittömästi oven avausyrityksen yhteydessä, kun offline-lukija on saanut tiedon asiasta toiselta tunnisteelta. Myös paristojen tilatiedot kirjoitetaan offline-lukijalta tunnisteelle, jonka mukana ne kulkeutuvat järjestelmään päivityspisteen kautta. Tiedonsiirto RFID-kulkutunnisteilla on suojattu ja salattu.

Fisafe Turvatekniikka toteuttaa Salto kulunhallintajärjestelmien asennukset ja käyttöönotot kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoja Salton kulunhallintaratkaisuista löydät Salto Systemsin sivuilta.

Salto systems -logo