Uutiskirje ICT-palvelut

Toteutamme älykkäitä palveluratkaisuja kiinteistön kulunhallintaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin.

Majoituspalvelu Forenom Oy:n Wavulinintien majoituskohde 

Optima ICT-palvelut asensi Forenom Oy:n Wavulinintien majoituskohteeseen kameravalvonnan, wlan-asiakasverkon ja Optima Lock-kulunhallinnan. Optima Lock™ mahdollistaa asiakkaille helpon ja vaivattoman liikkumisen kulkukoodia tai tunnistetta käyttämällä kaikkina vuorokauden aikoina. 

Lue lisää kohteesta Forenomin sivuilta

Vahvistamme turvallisuusteknologian osaamistamme

Janne Hirvonen aloitti työt Optima ICT-palveluiden projektipäällikkönä 3.4.2017. Jannella on pitkä historia turvallisuusteknologian kehittämisestä ja tuo näin ollen vahvan osaamisen ICT-palveluiden tuote- ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

Optimalla on loppusuoralla Optima Lock™ -kulunvalvonnan uudistus, jossa uudistetaan teknologiaa ja taustajärjestelmiä sekä liitetään uusia ominaisuuksia, jotka tukevat asiakkaiden kasvua ja toiminnan laajentumista. 

Uudistuneessa järjestelmässä ovimäärää voidaan skaalata – jopa 100 000 oveen. Uudessa käyttöliittymässä ovien ja kulkulupien hallinnointi on todella helppoa. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa tilapäiskoodit, joiden avulla esim. palveluntuottajat pääsevät kulkemaan ilman huoltoliikkeen paikalla käyntiä.

Teitä palvelee aiempaa useampi optimalainen

Optimalaisia keväällä 2017

Optima haluaa palvella yhä useampaa asiakasta yhä suuremmalla alueella. Optiman konserniliikevaihto kasvoi  60 % vuonna 2016. Henkilöstö on kasvanut tammikuusta 2016 kahdellatoista työntekijällä.

Etsimme parhaita tekijöitä

 Meillä pääset osaksi nuorekasta porukkaa. Arvostamme ammattitaitoa, tärkeintä kuitenkin on hieno asenne ja tahto kehittyä.

Onko tässä paikka Sinulle tai tuttavallesi? 

Tällä hetkellä meillä on avoimia työtehtäviä monipuolisissa rooleissa kiinteistöhuollossa, asiakassuhdetehtävissä ja web-kehityksessä. Katso, kiinnostutko avoimista paikoista ja kerrothan myös tutuillesi, jotka voivat löytää paikkansa Optimalla!

Sähköasentaja ▪ Kiinteistönhoitaja ▪ Palvelupäällikkö ▪ Web Developer ▪ Koodaava UI Designer ▪ Katso kaikki avoimet työtehtävät